LANDET

Dette eventyr er noget andet end de almindelige former for fantasy: der er ingen tryllestavsvingende troldmænd, drager og uhyrer; vest er ikke bedst, og ulve er ikke værst; der er ingen fødselsret til magt og pragt; og den ydre handling er ikke vigtigere end den indre rejse.

Alt er anderledes: magien, verdnen, fortællestilen, og alle enkelthederne, vinkene og gåderne; og den modne troskyldighed er en yderligere udfordring til den verden, du kender. Disse særkender er sammenfattet i PDF filen Om Landet (69 kB).

Den Første Bog, HELE VEJEN kan fås nu. Læs om de første anmeldelser, den første større artikel, den første TV udsendelse, hvordan man bestiller bogen; eller læs den første side på skærmen: hvordan det hele begynder.

Den anden bog er undervejs.

Du kan udskrive en sammenskrivning af alle de PDF filer, som er nævnt på denne hjemmeside: Velkommen til Landet, (291 kB), eller bare en plakat (156 kB).

Eller du kan læse om eet Land, to sprog.

Eller du kan se på Alle emnerne.

Eller du kan besøge familie og venner.

Engelsk

Yderligere sider er planlagt, heriblandt sider om den anden bog, omslagene, kortene, stjernerne og kalenderen, runerne, den indre rejse, Spørgsmål & Svar.

Du kan sende en om fortællingen, den første bog, hjemmesiden; dine spørgsmål kan blive nogle af de første, som dukker op på den planlagte Spørgsmål & Svar side.